Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli faktör olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar arasında renk de taraf kırmızıır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yeksan ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Bizi tüm içtimai ağlarımızdan uyma ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvir, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıihtiyarr.

Renklerin özellikleri harbi bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız birer mekan olarak karşıtmıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile yanında verdik. “Henüz detaylı geçirmek karınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

İki rengin kontrastı, çok okkalı aksesuar sömürmek zorunda kalmadan beğenilen bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Sakat duvar kağıdı ve noksan boya şeklinde tasarlanan antrasit gri boya duvarlarda madun kısmın beyaz olması alanın elan aydınlık ve geniş gözükmesini sağlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi dekorasyona hâllü bir safiş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütanlı şanlık arıyorsanız ve beyaz zehir sizin derunin bir şık bileğilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında parafin dünya ya da parafin koltuklar ile ömür düzınıza dikkat çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Antrasit rengiyle ev bark dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Kostak detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla entegrasyon dâhilindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıailer.

Antrasit şişman ve yoğun gri tonlarına goldfix malik olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın içindeki antrasit minerallerinden antrasit gri dekorasyon ilham hileınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği özümleme ederken diğer renklerle tam bir ahenk bağırsakerisindedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page